relatie reparatarelatie reparata

Daca te certi mai mult intr-o relatie sau te simti distantata din punct de vedere emotional de partenerul tau, a face un efort de a va reaprinde flacara pasiunii si iubirii va va ajuta sa va reparati relatia franta. A vorbi despre faptul ca ati derapat putin cu relatia voastra, fie ca este vorba sau nu de o cearta constanta, fie din lipsa de disponibilitate, va va ajuta sa va mai aerisiti un pic. Vei dori sa abordezi acest lucru dintr-o maniera nonacuzatorie si fara judecata, pentru ca totul sa fie cat mai ok.

De exemplu, ai putea spune: „M-a placut atat de mult cand m-am indragostit de tine. Simt ca eram atat de apropiati. As dori ca aceste lucruri sa se intample din noua in aceeasi masura”. Acest lucru este mult mai productiv decat o acuzatie de genul „Nu prea te mai pot vedea atat de des din cauza faptului ca joci mai mult golf decat stai cu mine acasa”.

Poti de asemenea comunica ce poti face ca sa va simtiti din nou apropiati. Mai bine ati pune la cale o sesiune de brainstorming ca sa veniti cu idei noi despre cum ati putea sa va restabliti legatura pe care o aveati la inceput. Discutati despre cum ati putea face sa gasiti niste timp de petrecut impreuna, cum ar fi angajarea unei bone pentru copii ca sa va puteti intalni ca la icneput si voi, cel putin o data pe luna.

Veniti cu idei despre ce ati putea face atunci cand va veti petrece timpul impreuna. De exemplu, iubiti amandoi sahul, tablele, fotografia sau pictura? A gasi interese comune va va ajuta sa va simtiti mult mai apropiati si mai relaxati unul in prejma celuilalt. Ganditi-va la noi modalitati de a petrece timpul impreuna. Exista un hobby care sa va placa amandurora insa nu ati avut niciodata timp pentru el?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *