diabloscomputer.ro

Unii din voi vor spune ca da, altii vor spune ca nu. Exista uneori o parere nu tocmai buna formata in legatura cu laptopurile si echipamentele second hand – cea conform careia nu indeplinesc cerintele consumatorilor in ceea ce priveste functionalitatea si calitatea. Pe de alta parte achizitia unui laptop sau computer nou poate face o gaura serioasa in buget si cautam astfel variante mai accesibile, mai ieftine. Adevarul este undeva pe la mijloc.

Tehnologia evolueaza in mod constant si trebuie sa tinem pasul cu ea. Din acest motiv ne cumparam tot timpul computere performante, gadgeturi de diverse tipuri, insa nu tot timpul ne permitem sa cumparam produse noi. Se poate gasi foarte usor insa un laptop second hand accesibil, un laptop sau un sistem PC din categoria „refurbished”, care sa aiba si specificatii tehnice performante dar care sa nu fie nici prea costisitor.

Sectorul business are nevoie tot timpul de tehnica performanta. Din aceste motive, companiile reinnoiesc periodic echipamentele si renunta la computere si laptopuri, oferindu-le la schimb, prin sistem buy-back ori alte modalitati, pentru echipamente mai noi. In astfel de cazuri poti sa beneficiezi de o oferta foarte buna la achizitia unui laptop second hand, reconditionat sau refurbished.

Daca ai nevoie de un laptop doar pentru scopuri simple, pentru navigare web, transmis-primit e-mail-uri, procesare text si vizionat de filme, nu ai neaparat nevoie de cele mai noi aparitii de pe piata. Poti gasi foarte usor, in magazine de specialitate precum Diablos Computer, un sistem PC, un laptop ori un periferic second hand, reconditionat, la un pret mult mai rentabil si care sa iti indeplineasca exact cerintele.

In acest caz second hand sau reconditionat nu inseamna nivel scazut din punct de vedere calitativ. Inainte de a fi repuse in vanzare, laptopurile ori sistemele PC second hand sunt atent verificate si testate, chiar upgradate in ceea ce priveste memoria RAM, microprocesoarele, spatiul de stocare etc. Abia dupa ce se verifica functionalitatea lor in parametri normali, sunt repuse in vanzare, desigur la un pret considerabil mai mic fata de cat ar costa acelasi tip de echipament daca l-ai cumpara de nou. Iti este oferita de asemenea si garantie, intre 12 si 36 luni, dupa caz. Aceasta garantie nu o ai cand cumperi de la un prieten ori cunostinta, insa daca faci achizitia dintr-un magazin specializat ai toate aspectele asigurate, de la functionalitate si pana la garantie. Poti beneficia chiar de un laptop licentiat Windows: Diablos Computer detine licenta „Microsoft Registered Refurbisher” si relicentiaza sistemele, singura conditie fiind ca ele sa fi fost licentiate inainte.

Tinand cont de toate aceste aspecte, de pretul considerabil redus, de calitate, de garantiile oferite, cu siguranta achizitia unui laptop second hand accesibil este recomandata, este ceva ce se merita cand nu dispui de un buget foarte ridicat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *