sfaturi farmaciesfaturi farmacie

Nu te stresa la interviuri. Perioada interviurilor in care se depun aplicatii este pur si simplu necesara pentru a se asigura ca studentul respectiv este la fel de interesat de acel program la fel cum este interesata si scoala in ceea ce priveste acel student. Cele mai multe scoli de farmacie  isi manipuleaza interviurile in cadrul unor zile intregi de aplicatii si de alte lucruri care includ sesiunile de informatii si tururile din campus.

Scolile in cauza isi doresc ca tu, ca student, sa te simti intampinat cu caldura si invitat in scoala in timp ce vei si nvata destul de multe despre acea scoala in cauza. De cele mai multe ori, interviurile constau intr-un fel de panou in care sunt trecuti mai multi candidati si are sunt programati la diverse interviuri de catre stafful facultatii sau scolii in cauza.

Interviurile cauta in general sa vada felul in care comunica studenti, de ce isi doresc sa aplice in cadrul celor cursuri si daca sunt suficient de motivati ori daca au suficiente informatii si cunostinte despre acel domeniu in cauza. Mai mult de atat, cei care iau interviul  isi doresc sa cunoasca  cine esti, de ce iti doresti asta si felul in care te reprezinti pe tine insuti atunci cand nu folosesti comunicarea in scris.

Imbraca-te si comporta-te adecvat. Daca esti chemat intr-o anumita zi la un interviu, imbraca-te si comporta-te asa cum trebuie si cum se cere. Studentii sunt intervievati pentru inscrierea la o scoala de medicina, asadar ar trebui sa se imbrace cat mai profesional cu putinta.

Costumele si rochiile office sunt si trebuie a fie tinuta obligatorie pentru aceste tipuri de zile si de interviuri. In plus, studentii sunt obligati si li se cere sa se comporte cat mai profesional cu putinta. Adresarea celor de la facultate si din conducere dupa functiile in cauza este necesar.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *