sfaturi curatare autosfaturi curatare auto

Daca planuiesti sa angajezi pe cineva sa iti curete masina, asigura-te ca vei avea parte de cele mai bune servicii pentru banii pe care ii vei da. Asigura-te ca vei face ceva cercetari inainte si pune o gramada de intrebari inainte de a te angaja pentru un anumit tip de pachet de servicii pentru curatarea masinii. In timp ce iti vei alege asiguratorul de servicii de curatare auto, ar fi bine sa ai in minte urmatoarele sfaturi.

Cere referinte

Furnizorul tau auto ar trebui sa fie capabil sa iti asigure cateva nume ale catorva fosti clienti de-ai sai. Vehiculul tau este o investitie majora, in special daca detii o masina sport, una clasica sau un automobil de lux. Indeparteaza tate bunuile tale din masina personala inainte de a o da la curatare. Cu toate ca de obicei oamenii care lucreaza in asemenea servicii sunt constiti, vei plati cu multe daca vei gandi asa in general si cand vine vorba despre pierderea bunurilor de valoare. A indeparta echipamentelr sport scumpe si a altor lucruri de prin torpedo poate sa te ajute pe mai incolo.

Cadeti de acord asupra taxelor

Obtine un pret estimativ al cheltuielilor de curatare si a serviciilor care vor fi efectuate asupra masinii si cadeti de acord asupra unei sume care sa va convina la amandoi-atata tie, posesorul masinii, cat si celui care ofera serviciile. Nu iti doresti sa fii pe urma luat prin surprindere cu o factura mai mare decat ai crezut la inceput. Asigura-te de asemenea ca vei instiinta pe cel de la firma de service auto sau spalatoria auto daca masina ta are deja zgarieturi sau pete pe ea. In acest fel, cel care va face curata masina va fi mai atent la acele zone anume si va incerca mult ai bine sa o faca sa para ca noua.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *