initiere afaceriinitiere afaceri

Afacerile orientate pe diverse servicii pot opera dintr-un birou de acasa. Pentru a schimba scenariul, viziteaza biblioteca ta locala, Starbucks sau McDonald’s si profita de avantajul wi-fi-ului gratis. Daca este nevoie sa te intalnesti cu clientii, planifica-ti pur si simplu un pranz de afaceri pe undeva.

In unele cazuri, spatiul pentru inventar si pentru fabricare este necesitat pentru afacerile orientate pe produse. Daca nu ai fondurile disponibile pentru a inchiria spatiu pentru asta, vezi de afacerile locale ce pot beneficiza de ofertele tale si propune-le  servicii gratis in schimbul utilizarii spatiului locatiei acestora.

A-ti administra afacerea este un lucru esential pentru succesul acesteia. Oricum, nu trebuie sa te coste foarte mult acest lucru. Elimina ceea ce poate fi in plus, cum ar fi site-urile web sofisticate si stationare, si creaza-ti necesitatile de unul singur. O cale de a face in asa fel incat potentialii consumatori sa stie de tine si de afacerea ta este prin construirea unei prezente in mediul online. Acest lucru poate fi indeplinit  printr-o varietate de modalitati:

  • Foloseste WordPress sau Weebly pentru a crea site-uri web si bloguri gratis.
  • Scrie o carte electronica gratuita  si ofera-o drept stimulent  pentru ca omaenii sa se aboneze la lista de discutii a companiei.
  • Trimite postari si comentarii pe blogurile care sunt cele mai atractive pentru piata ta tinta pentru a ridica expunerea in mediul online.
  • Creaza pagini pentru afacerea ta folosind site-uri de social media, cum ar fi Twitter si Facebook. Asigura-te ca vei folosi cele mai comun cautate cuvinte cheie  de catre potentialii tai clienti ca sa iti cresti rezultatele din motoarele de cautare.
  • Incarca filmulete video cu reclame care iti prezinta produsele si serviciie pe canalul tau de YouTube. Insereaza linkurile in cadrul site-ului tau web, postarile de pe blog, paginile de social media si forumurile pe care membrii pietei tale tinta le viziteaza cel mai frecvent.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *