site funnysite funny

Exista fel si fel de site-uri pe Internet, printre care si site-uri amuzante de pe care te poti inspira ca sa iti faci viata mai buna, ziua mai frumoasa si sa iti invii stare de spirit mohorata.

GoComics and Comics.com

Cu mult inainte de aparitia si acensiunea Internetului, oamenii descopereau doza lor zilnica de umor in paginile ziarelor de desene si cu caricaturi, cele umoristice. Acum te poti bucura de stirile tale favorite in plina culoare pe site-urile oficiale ale sindicatelor. Cata acele trasaturi speciale cum ar fi descrierile de personaje si biografiile creatorilor pentru a invata mai multe despre comicsurile tale favorite.

AJokeADay.com

AJokeADay.com este un site care a indceput sa ne asigure doza zilnica de umor inca din anul 1995. Site-ul se axeaza pe glumele curate, corecte din punct de vedere politic de care se pot bucura toate audientele. Aboneaza-te pentru a obtine cele mai bune glume ale zilei direct in inboxul mailului tau sau doar rasfoieste  colectia site-ului de glume trecute,

Happy Tree Friends

Umor pentru cei mai sadici, acest site nu este unul obisnuit si nu are de-a face prea mult cu carcaterele si personajele comice din desenele animate contemporane sau mai ales vechi. Moartea grafica si dezmembrarea sunt la ordinea zilei pentru acesti prieteni animati. Daca esti in cautare de omedie neagra si nu te simti jignit foarte repede, acesta este posibil sa fie cel mai bun site pentru tine.

YouTube

In timp ce acest site nu a fost creat cu umor in minte, clipurile ilare care pot fi regasite pe tot intinsul netului transforma acest site intr-unul dintre cele mai bune asemenea site-uri pentru amuzamentul oricui. YouTube si-a dezvoltat si sporit deasemenea  impactul in lumea moderna datorita clipurilor sharuite sia a clipurilor  inserate in site-uri web si pe bloguri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *