produse curatareproduse curatare

Otetul alb este unul dintre cele mai versatile produse de curatare pe care le poti detine in gospodarie. Cu ajutorul solutiei cu otet, ai putea indeparta petele, ai putea curata geamurile de sticla, indeparta mirosurile de animale din covoare si multe alte lucruri. Folosirea de otet nu este o solutie toxica pentru nevoile tale de curatare in gospodarie.

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai bune remedii de curatare pe care le poti detine in casa. Mentine o cutie deschisa in frigider cu bircabonat in apa pentru a reduce mirosurile de statut sau pune un strat de bicaronat de sodiu pe fundul litierei pentru pisici pentru a neutraliza mirosurile neplacute de urina de pisica. Poti utiliza bicarbonat de sodiu pentru a-ti curata in profunzime ghivecele, tigaile, cada de la baie si scurgerile.

Solutiile pentru lemn vin intr-o varietate de dimensiuni de sticle si sticlute inclusiv si pudre de curatare, servetele antistatice si carpe moi pentru curatarea prafului de pe mobila. Produsele de curatare standard pentru mobila includ sprayurile de mobila care indepateaza parful si petele de pe aceasta si ii ofera si stralucire. cestea adauga de asemenea un fin strat de protectie asupra mobilei, oferindu-i o infatisare lucioasa.

Atunci cand te-ai apucat de curatarea unei camere sau mai bine zis de dereticarea si lustruirea acesteia, produse de curatat mobila sunt ideale prntru suprafetele de lemn  care se incadreaza de la scaunele din camera, pana la mese, birouri si coltare.

Inalbitorul si produse de curatare pe baza de clor sunt foarte toxice, insa necesare pentru sanitizarea suprafetelor si curatarea suprafetelor albe in mod special din baie sau din bucatarie (cada de baie, toaleta, chiuvetele). Aceste produse pe baza de inalbitor pot fi utilizate drept substitut pentru inalbirea si curatarea suprafetelor, la fel de bine ca pentru indepartarea petelor de pe haine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *