echipament fotbal

In zilele noastre prea putine persoane pun pret pe importanta miscarii. Stam toata ziua la birou, muncim din fata calculatorului, adesea si acasa facem aproximativ acelasi lucru, gasind ca forma de relaxare navigarea pe internet, privitul la TV sau alte activitati de genul. Sedentarismul devine o problema a acestui secol, de aceea subliniez inca o data: miscarea este foarte importanta!

Impreuna cu cativa colegi si prieteni ne-am hotarat sa scapam de stilul asta de viata sedentar care parca ne amorteste. Cateva incercari au fost esuate: din cinci persoane care si-au facut abonamente la sala 3 au renuntat dupa prima saptamana, iar ceilalti doi au mers pe intreaga durata a abonamentului insa de prea putine ori. Ne-am propus sa facem cate o sesiune de jogging in fiecare dimineata, dar dupa o saptamana deja ne saturasem.

Singura varianta care mai ramasese in picioare era sa mai iesim si noi, ca baietii, la un fotbal sau la o miscare. Zis si facut, ne-am stabilit ca saptamanal sa mergem pe un teren de sport, unde gaseam si noi loc liber, pentru a practica sportul rege – fiecare dupa cum se pricepea.

Am avut neplacuta surpriza chiar de prima data cand am mers la un teren de sport proaspat amenajat, cu iarba sintetica, acoperit si dotat cu incalzire. Erau inca la inceput si daca puteti crede sau nu, nu aveau echipamente. Niste banale tricouri care sa ne diferentieze echipele era tot ceea ce ne doream, nimic altceva. Erau la inceput si au bagat o scuza de genul „sunt la spalat ca am avut multi clienti aseara” sau „trebuiau sa ajunga de ieri echipamentele, furnizorul e de vina”. Ne cunosteam, ne-am facut echipele, totul a mers ok dar pentru viitor ne-am asigurat ca avem macar acele maiouri sau tricouri care sa ne deosebeasca.

Nu aveti echipamente? Nici o problema, ne facem noi rost. Dupa cum stim totul merge pe online in ziua de azi si asa dintr-o cautare si un click am ajuns sa gasim exact ceea ce aveam nevoie. Cu noroc am gasit un site recent deschis, care ne-a oferit o gama larga de produse si echipamente sportive din care sa alegem. Nu eram noi cine stie ce profesionisti, dar ne-am dotat din cap pana in picioare cu jambiere, tricouri, short-uri, mingi, manusi pentru portar, treninguri si chiar si genti sport in care luam de fiecare data schimburile. Baietii cu terenul de sport ne-au vazut saptamana urmatoare ca am venit pregatiti si ca ceea ce aveam era si de calitate. Ne-au intrebat de unde le avem si le-am spus. Doua saptamani mai tarziu am vazut ca incepusera o colaborare cu site-ul, se dotasera si ei cu de toate. Daca se vrea, se poate si asa am ajuns sa mergem regulat, in fiecare saptamana, la cate o sesiune de miscare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *