parcul-retezat22De cativa ani, am inceput sa socializez foarte intens pe marele internet. De-a lungul timpului am intalnit tot felul de persoane, majoritatea au fost insa din Romania, dar am incercat sa relationez si cu oameni din Statele Unite ale Americii si Anglia, fiindca pot sa spun ca stapanesc foarte bine limba engleza.

Iubita mea actuala si viitoarea mea logodnica, tot prin intermediul internetului am cunoscut-o. Activitatea mea de zi cu zi era sa stau pe reteaua de socializare din acea vreme. Intotdeauna am fost o persoana sociabila si mi-a placut sa-mi fac prieteni noi. Pe prietena mea am cunoscut-o pe Hi5, dupa cateva saptamani in care am vorbit foarte frecvent, atat pe internet, cat si la telefon, am inceput sa iesim impreuna, ne-am cunoscut mai bine, si asa s-a aprins flacara iubirii.

Pe langa iubita mea, am mai cunoscut un prieten bun din Anglia. Acesta se numeste Tom, are 20 de ani acum, la fel ca si mine si locuieste in sudul Angliei. Am vorbit foarte mult timp, in care el mi-a descris tara lui, eu i-am descris-o pe a mea, ne-am descris mediul de munca, mediul in care locuim, dar si cum se comporta oamenii din ambele tari.

Tom a fost foarte incantat de Romania, s-a uitat pe internet si a gasit tot felul de fotografii foarte bine realizate cu peisaje din muntii Carpati, de la Transfagarasean, Castelul Bran si multe altele. Acesta a vrut foarte mult sa vina sa ma viziteze, asa ca i-am sugerat sa descopere Romania prin Genius Travel.

Tom a spus ca de indata ce are putin timp liber si poate sa-si ia concediu de la locul sau de munca actual, isi va impacheta cateva lucruri si va lua un avion catre Romania. Acesta este nerabdator sa descopere toate traditiile si toate locurile ce merita vizitate din tara mea, iar eu sunt foarte mandru de asta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *