flockers_28707.nphdTeam 17 Digital Ltd. este una dintre cele mai rezistente companii de dezvoltare si publicare a jocurilor video, total independenta . Fondata in 1990, compania este in principal cunoscuta pentru seria jocurilor Worms.

Team 17 dezvolta si publica software de divertisment pentru o varietate larga de platforme de descarcare care include Steam (PC), Xbox 360 (XBLA), Playstation 3, Playstation Vita, iphone/iPod, iPad, Apple Mac si platforme sociale precum Facebook.

De-a lungul timpului Team17 nu a dezvoltat prea multe IP-uri, cel mai bun si cunoscut IP fiind Worms. De cand s-a lansat Worms prima data, franciza a ajuns sa aiba foarte mare succes, vanzand peste 12 milioane de unitati la nivel global.

Team 17 si-a luat inima in dinti si a inceput sa dea detalii despre un nou IP pe care il au in dezvoltare. Nu stim prea multe despre genul jocului, mecanicile jocului, stilul de arta abordat sau platformele pe care va fi lansat. Insa deocamdata stim ca jocul se cheama Flockers, titlul fiind dezvaluit la Playstation Open Day din Anglia, iar dezvaluirea sa oficiala fiind saptamana viitoare.

Avand in vedere locul de intalnire in care a fost dezvaluit, este mai mult ca probabil ca jocul sa apara pe o platforma sau 2 a celor de la Sony. Cand compania Team17 a inceput sa vorbeasca despre munca la un nou IP, conducatorul designer Gavin Hood a mentionat ca au kit-uri de dezvoltare pentru consolele de noua generatie si banuim ca jocul va fi lansat pentru Xbox 360 si Playstation 4, pe langa clasicele platforme precum PC.

Banuim ca jocul o sa fie distractiv si atractiv, daca este facut in acelasi stil cum a dezvoltat pana acum studioul jocurile si asteptam mai multe detalii cu sufletul la gura despre acesta.

Pe langa Flockers, noul IP anuntat de cei de la Team 17, se pare ca studioul planuieste un nou joc Worms pentru Playstation 4 si Xbox One anul acesta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *