tenismene cunoscute

Cu 21 de titluri de Grand Slam, Venus Williams este cunoscuta pentru felul puternic in care joaca, exact ca si sora ei, Serena Williams care este in mod actual pe locul 1 din topul WTA la feminin. Prima sora detine distinctia rara de a fi una dintre cele doua jucatoare de tenis active care au ajuns in finala la rand in cadrul a patru tunee de grand slam importante. Aceasta se afla pe un loc mai jos in ziua de azi, insa detine un palmares de 43 de titluri castigate in tenis, alaturi de media de aur castigata la Jocurile Olimpice din 2000.

Un fost numarul 1 mondial si in mod curent numarul 4 mondial, Maria Sharapova este una dintre cele mai bine platite atelete din intreaga lume, cu 24 de titluri WTA si 4 titluri de ITF sub numele ei, ceea ce include 3 titluri de grand slam la simplu, inclusiv titluri la Australian Open, Wimbledon si US Open. Afectata de anumite leziuni, cariera Mariei  nu a progresat prea mult, insa in ultima vreme este pe val si incearca sa recupereze timpul pierdut.

Un star in ascensiune, Caroline Wozniacki  se afla in mod curent pe locul 5 din topul WTA feminin. Cea mai mare realizare a ei se poate spune ca a obtinut-o atunci cand a ajuns pe locul 1 mondial in luna decembrie a anului 2011. Nu a castigat pana acum nici un titlu de grand slam la simplu pana in ziua de azi, insa este loc de acum incolo. Jucatoarea daneza este  de asemenea si prietena cea mai buna a jucatoarei de pe nr 1, Serena Williams.

Frumoasa si talentata jucatoare are in palmares in mod actual 18 titluri de WTA si 4 titluri la IFT, adaugate de-a lungul timpului. Cu toate ca inca nu da chiar tot ce poate, de la debutul ei din anul 2005, aceasta tenismena a urcat in mod considerabil in topul WTA daca este sa vedem pe ce loc se afla in mod actual.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *