trucuri iPhonetrucuri iPhone

Lansarea iPhone6 a facut ca tehnologia Apple sa intre din nou intr-o confruntare directa cu tehnologia Samsung, cu primul brand detinand deja un avantaj semnificativ pe piata produselor de Craciun.

Nu numai ca vanzarile combinate ale iPhone 6 si ale iPhone 6 Plus au depasit deja 21 de milioane de unitati in primele patru saptamani de la lansarea initiala, insa cercetarile independente au condus la faptul ca al nostru consumator a confirmat faptul ca ultimul produs de la Apple a inregistrat deja cele mai rapide vanzari dintre toate smartphone-urile contemporane.

Cu noul iPhone 6 rapid stabilizat ca cel mai ravnit smartphone al acestei ierni, probabil ca si tu vei cauta destul de mult sa-ti cumperi unul pentru acest Craciun. Daca acesta este cazul si la tine, oricum, ar trebui sa inveti cat poti de multe despre noul telefon si despre sistemul iOS 8 pentru ca te va ajuta sa te bucuri de cea mai buna experienta de user pe cat posibil.

Dezactiveaza accesul catre centrul de control atunci cand folosesti iOS7. Securitatea este o problema destul de mare pentru orice utilizator de smartphone, mai ales atunci cand iei in considerare proeminenta crescuta a m-comertului si a solutiilor de plata indirecte.

Dintr-un total cheltuit de 24,2 miliarde de euro intre lunile mai si iulie, un surprinzator numar de 8,7 milioane de euro a fost cheltuit pe smartphone-uri si pe tablete, si asta face imperativa ideea de a opera in mod sigur atunci cand cauti ceva printr-o suprafata mobila.

Utilizatorii de iOS 7 trebuie sa fie cu bagare de seama in mod special, pentru ca de curand s-a dezvaluit faptul ca o bresa in aceasta platforma inseamna ca ecranul marcii iPhone poate fi accesat si hackuit in cateva secunde. Exista un truc prin care poti evita acest lucru, pentruca userii sunt cei mai vulnerabili daca accesul catre Centrul de Control este activat din ercanul de blocare. Daca vei accesa ramura „Setari” si vei dezactiva accesul catre Centrul de Control, iti poti apara telefonul pana la actualizarea platformei de la iOS 7 la iOS 8.

De admin

Un comentariu la „Trucuri pentru iPhone”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *