mariaj implinitmariaj implinit

Viata de familie este extrem de agomerata pentru ca cei doi soti trebuie sa mearga la lucru si sa se descurce si cu ceea ce este pe acasa in acelasi timp si de cele mai multe ori acest lucru este foarte obositor. Insa cand vom mai gasi timp sa ne relaxam si noi si sa stam alaturi de famiiile noastre?

Este un lucru interpretat gresit cum ca numai femeile ar trebu7i sa se ocupe de treburie casnice, oricum, si sunt convinsa de faptul ca ambii soti ar trebui sa ia parte la responsabilitatile care trebuiesc impartite in mod egal. Ar fi atat de bine daca am face cel putin cateva lucruri pe zi pentru a reusi sa ii usuram situatia partenerei sau partenerului de viata.

De fapt, lista de lucruri de facut este fara sfarsit. De exemplu, sotul cumpara mancare, cum ar fi paine si lapte in drumul lui spre casa seara si chiar apreciez acest mic ajutor al lui. De fiecare data cand vede ca sunt epuizata dupa o zi de munca, spala de asemenea vasele si curata bucataria pentru a mai usura din munca pentru mine. Prin faptul ca face aceste lucruri, imi demonstreaza afectiunea si dragostea ce mi-o poarta inca.

Mai mult de atat, am facut un obicei din a face unele lucruri casnice impreuna. Gatitul este una dintre cele mai frumoase lucruri pe care le facem impreuna si imi place foarte mult sa imi petrec timpul cu iubitul sau sotul.

Gatitul impreuna creaza mai multa dragoste, conexiune si intimitate pentru relatia voastra. O data pe saptamana avem parte de o cina romantica cu lumanri parfumate si fara televizor aprins. Acest obicei al nostru creaza o conexiune intima si puternica intre noi.

Dupa mine, comunicarea constanta este cheia de baza pentru o casatorie implinita. Indiferent despre ceea ce vorbesti, trebuie pur si simplu sa-ti impartasesti gandurile, ideile si problemele pentru ca celalalt sa stie ce este cu tine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *