Categorii
Editoriale

Valve anunta lansarea SteamBoy

Steamboy
Steamboy

Cand Valve a anuntat ca vor lansa Steam Machine, vestea a fost primita destul de bine de lumea gamerilor de pretutindeni. Ramane de vazut care va fi succesul acestei console gaming pentru ca in esenta Steam Machine nu este decat un PC care ofera conectivitate la Valve ca sistem de interfata pentru utilizatori. Nu este ceva tocmai revolutionar si succesul acestei console va depinde de sofware si de jocuri mai mult decat capacitatile hardware. Un PC iti ofera aceleasi posbilitati ca un Steam Machine, asa ca Valve isi asuma un risc destul de mare in aceasta privinta.

Recent Valve au anuntat ca vor amana lansarea Steam Machine pentru anul viitor. Era o amanare de asteptat din partea companiei de la care inca asteptam Half Life 3 de ani buni, nu ar fi trebuit sa ne surprinda.

Totusi acestia au reusit sa ne surprinda cand au anuntat ca vor lansa SteamBoy, o mini consola gaming pe care vei putea juca jocuri Steam de pe PC. Suna a fi ceva asemanator cu o consola Playstation Vita, asa si este. SteamBoy este o mini consola gaming care ne va da libertatea de a juca jocuri PC intr-o versiune portabila. Pana aici numai vesti bune care ne pun un zambet larg pe fata si ne indulcesc asteptarea pentru Steam Machine.

Mini Consola va avea un un procesor quad core care va functiona in tandem cu 4 GB de memorie RAM. Vei putea stoca jocuri de pana la 32 de GB pe consola, dar aceasta vine si un slot pentru un card micro SD in caz ca vrei mai mult.

Ecranul SteamBoy este unul de 5 inchi in format 16:9. Mini consola va veni cu aceleasi touchpad-uri Valve care vor sa inlocuiasca vechile controlere cu Stick-uri. O metoda noua dar nu la fel de eficeinta ca vechea viziune.

SteamBoy va fi lansat in acelasi timp cu Steam Machine anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *