viata

Se crede ca toate zvonurile cum ca odata ce crestem si ne dezvoltam devenim mai inteligenti si mai intelepti, sunt adevarate si chiar cred ca asa este. Ne transformam in niste variante mai bune ale noastre si invatam din greseli pentru a nu le mai repeta pe viitor. Invatam sa uitam si sa trecem peste. Invatam in timp virtuti precum rabdarea, toleranta si compasiunea, care in schimb ne transforma in niste finte umane mai bune.

Este vorba ca, doar odata ce vom creste mai mult, vom invata sa acceptam lumea asa cum este, in nuantele sale de gri. Acest lucru ne va ajuta in schimb sa fim multumiti de vietile noastre. Cheia catre succes este rabdare in primul rand si apoi mai exista si un alt lucru care ne ajuta sa dobandim succesul si anume ambitia noastra. Cu toate ca succesul are cate un sens pentru fiecare om in parte, fiecare dintre noi ni-l dorim si ar trebui sa tinem cont de cele doua lucruri pentru a-l dobandi.

Toata lumea vrea sa aiba parte de succes, asta pana cand isi da seama cat de multe trebuie sa faca pentru asta. Cu ani intregi de munca multa, determinate, ambitie, persistenta si inteligenta, succesul va ajunge in cele din urma la fiecare dintre boi care il merita. Doar cei care vor ramane pe aproape dupa ce se vor confrunta cu un numar mare de esecuri, vor fi cei care vor obtine aurul in domeniul viata. Insa, ca si orice lte lucruri, cu cat mai dificil este drumul catre succes, cu atat mai mult va ajunge sa fie apreciat in cele din urma.

Frica de moarte provine din frica de viata. O persoana care traieste la maxim si cu adevarat, va fi pregatit sa moara oricand si cu zambetul pe buze. Toate acele cuvinte nerostite, toate lucrurile la care renuntam in viata, toata dragostea pe care o pierdem din frica de a fi respinsi, sunt niste lucruri triste pe care ar trebui sa evitam a ni le crea singuri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *