vizite Craciunvizite Craciun

Ei bine, de sarbatorile de Craciun nu trebuie neaparat sa pleci pe undeva departe, peste mari si tari pentru a te bucura de spiritul acestor zile frumoase si de celebrare. Mai degraba ramai acasa si iti faci alaturi de familie un timp minunat de care sa te bucuri pentru mult timp de acum incolo. Este si ieftin si spiritul Craciunului, caldura si traditiile vor ramane neatinse de alte obiceiuri straine.

Ei bine, dupa ce ai vizitat pe bunici, pe parinti si pe perieteni, ar fi ok sa iti vizitezi si vecinii. Daca te afli intr-o relatie destul de buna cu vecinii, de ce sa nu-i vizitezi si pe ei in timpul Craciunului? In special daca impreuna munciti din greu in aceasta iarna sa curatati strazile si sa le aceti stralucitoare si accesibile masinilor. Ai putea sa le bati pur si simplu la usa si sa le multumesti pentru tot ceeau ce au facut frumos pentru tot cartierul in acest an.

Bnenteles, nimeni nu vrea sa se afle intr-un spital mai ales in timpul sarbatorilor de Craciun. Insa, daca ai parte de timp liber, ai putea vizita un spital de copii si sa le duci niste cadouri si vorbe bune. Copiii se vor bucura foarte mult si iti vor si multumi pentru tot. Adu niste bucurie in inima unor micuti lipsiti de o sanatate asa de buna si zambetul pe buze mai ales de Craciun, cand ei in loc sa fie acasa cu ai lor, sunt la spital printre straini.

Cat de multi oameni sarbatoesc Craciunul fara familie, fara speranta si fara cadouri? Viziteaza adaposturile de oameni necajiti si adu-le la cunostinta faptul ca cineva se gandeste la ei si se vor bucura foarte mult. Daca ai posibilitatea, fa-le si cadouri sau da0le niste banuti. Irti vor multumi si se vor simti mult mai fericiti decat inainte sa vii tu acolo.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *