Watch Dogs Probleme

Watch Dogs ProblemeNoul joc open-world al celor de la Ubisoft, Watch Dogs, este acum disponibil, dar din pacate, un numar de jucatori experimenteaza probleme, incluzand o problema de login de care Ubisoft este constient. Un mesaj transmis pe Twitter, de contul oficial Watch Dogs, spune ca experimenteaza probleme cu serviciul autentificare, iar jucatorii ar putea experimenta intarzieri lungi cand incearca sa se autentifice in joc.

In timp ce asta sta in calea jocului online si folosirea aplicatiei mobile, jucatorii s-au plans de asemenea fiindca nu au fost capabili sa se conecteze la Uplay, pe care o foloseste doar versiunea de PC, prevenindu-i sa fie capabili sa se joace.

Ca raspuns, Ubisoft a eliberat o declaratie pe forumul sau in care au scris : „Dragi fani, cu lansarea lui Watch Dogs vedem o crestere exceptionala a activitatii. In timp ce am luat multe masuri sa limitam impactul catre serverele noastre, nu raspund la fel de repede ca de obicei. Vrem sa va asiguram ca echipa noastra monitorizeaza cu atentie serverele noastre si iau toate masurile pentru ca seviciul sa ramana in picioare. Multumim pentru rabdare.”

Un alt post de pe forum listeaza problemele de care Ubisoft este constienta, incluzand cateva crash-uri diferite pentru jucatorii versiunii de PC si Playstation 4, precomenzile nu s-au deblocat cum trebuie. Solutii pentru aceste probleme trebuie sa fie oferite, dar vom tine ochii pe problemele tehnice ale jocului in timp ce Ubisoft furnizeaza update-uri aditionale.

Watch Dogs a fost lansat azi pe Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3 si PC, dupa ce a devenit cel mai precomandat joc din aceasta generatie de console pe GameStop. Am achizitionat si eu jocul si este foarte bun, are o grafica nemaipomenita, gameplay-ul este senzational si nu ai putea sa te integrezi mai bine intr-o lume open world in care sa fii hackerul care ti-ai dorit intotdeauna sa fii.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *